КОМПОЗИТНИЙ ГАЗОВИЙ БАЛОН – ВИБУХОБЕЗПЕЧНИЙ, УДАРОСТІЙКИЙ, НАДІЙНИЙ

Газові балони HPСR на виставці в Києві

06.11.2016 г.

Газові балони HPСR на виставці в Києві

Вибухобезпечний композитний газовий балон HPC Research вперше офіційно був представлений в Україні в рамках щорічного експофоруму FoReCh 2016, який проходив на території виставкового комплексу КиївЕкспоПлаза з 1 по 3 листопада 2016 року.

Всі відвідувачі змогли гідно оцінити якість і експлуатаційні властивості інноваційних газових балонів HPCR, що мають найбільш універсальний об’єм 24,5 л, виробництва чеської компанії HPC Research s.r.o.

Нагадаємо, що основною перевагою газових полегшених композитної-полімерних газові балонів є їх вибухобезпечність і мала вага у порівнянні зі звичними металевими газовими балонами. Інноваційні газові балони HPC Research (HPCR) виготовлені за революційної європейською технологією, що стала золотим стандартом комфорту і безпеки використання зрідженого пропан-бутану в усьому світі. Конструкція і технологія виробництва композитного газового балона така, що він не схильний до вибуху, будь то – пожежа, перегрів, удар, переповнення газом і т.і. Полімерно-композитна монолітна основа циліндра виконана таким чином, що навіть в разі потрапляння балона безпосередньо до вогоню його полімерний матеріал плавиться і утворює дрібні пори, через які виходить газ, що не дозволяє балону вибухнути.

 

 

Особливості композитних газових балонів HPC Research:

  • Єдині композитні балони в Україні з газовою проникністю герметизируючого лайнера (циліндра), яку можна порівняти з металевим балоном (не більше 3-х грам /рік проти 130 грам /рік для інших композитних балонів об’ємом 24 л)
  • Єдині композитні балони в Україні з монолітним лайнером, без зварних швів і паяних з’єднань
  • Єдині композитні балони в Україні з PET-лайнером, що підлягають вторинній переробці і не забруднюють навколишнє середовище
  • Єдині балони на ринку України, виготовлені на європейському сертифікованому виробництві останнього покоління і допущені до реалізації в країнах ЄС

 

Важливо! Композитні газові балони HPC Research (HPCR) – 24,5 л поставляються з двома типами вентилів:

  • артикул 9247 c вентилем G.4 (Shell) під український редуктор (артикул 9247 LPGC24G1);
  • артикул 9248 з вентилем G.12 (KLF) під євроредуктор (артикул 9248 LPGC24G1).

Наші контакти